Boris Kopitar: Zdravstveno dokazano dejstvo je, da sem naglušen

17. 2. 2020
Deli
V prostem času je najraje v naravi, sploh vrtna opravila so mu zelo pri srcu. (foto: IGOR ZAPLATIL)
IGOR ZAPLATIL

Priljubljeni Boris Kopitar, ki ga poznamo po zimzeleni uspešnici Žametne vrtnice in ki nas je s svojo pozitivno energijo navduševal v šovu Zvezde plešejo, je povedal, da ima, kot pravi sam, novi modni dodatek, ki pa ga odloži samo med spanjem. In za kaj se gre?

"Zdravstveno dokazano dejstvo je, da sem naglušen, zato je prav, da si po desetletjih odrskega prepevanja pred kar nekaj kilovatnimi zvočniki, kjer sem stal, to tudi priznam. Slušni akustiki so mi natančno in zelo razumljivo pojasnili delovanje slušnih aparatov. Prav navdušen nad svojim 'novim modnim dodatkom', ki se ga sploh ne opazi. Odložim ga samo ponoči, med spanjem," je nad slušnim aparatom, ki ga uporablja, navdušen pevec in voditelj Boris Kopitar, ki se je izkazal tudi kot dober poznavalec tehnologije.

Zaradi težav s sluhom je obiskal podjetje AUDIO BM, ki ima v Sloveniji 13 poslovalnic. ''Dokler tega ne preizkusiš, si težko predstavljaš, kako natančni in tehnološko dovršeni so sodobni slušni aparati. Res so majhni in skoraj nevidni. Direktor Franci Urankar mi je prijazno in strokovno pojasnil vse, kar moram vedeti za enostavno in pravilno uporabo aparat'', je strnil Kopitar.