Borut Bilač je poročen že od februarja!

Borut Bilač je poročen že od februarja! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
7. 7. 2018

Pisalo se je leto 2010, ko je javnost presenetila vest, da se takrat eden najbolj prepoznavnih športnih parov Britta in Borut Bilač ločujeta, a sta kljub vsemu zaradi otrok obdržala lep odnos. Borut pa je pred meseci s svojo nevesto Tino znova stopil pred matičarja.

Novica o poroki je zaokrožila pred kratkim, ko je parček objavil nekaj fotografij z zabave. Uspelo nam je izvedeti, da sta si večno zvestobo obljubila že pred meseci, tokrat pa sta svojo ljubezen proslavila še v krogu najdražjih.

Po februarski poroki sta Borut in Tina Bilač  sredi junija za svoje bližje in širok krog prijateljev organizirala še večerno poročno zabavo v restavraciji Vivo v Ljubljani. Slavje v sproščenem vzdušju  se je zavleklo do jutranjih ur, za glasbo za vse okuse je poskrbel ansambel Avantura, mikrofon pa je v roke vzela tudi Tanja Žagar, ki je bila med povabljenimi skupaj z Mikijem Šarcem, saj  z Borutom prijateljujeta že mnogo let. Poskrbela je za vzdušje, kot le ona zna ... Presenečenje je pripravil tudi Trkaj, ki je mladoporočencema  spesnil, zarepal in podaril svoje verze.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Foto: osebni arhiv