Borut Omrzel (urednik revije Playboy): Slekel bi Mišo Molk!

Borut Omrzel (urednik revije Playboy): Slekel bi Mišo Molk! (foto: RTV SLO) RTV SLO
Vir: Nova
23. 5. 2016

15 let razgaljenih slovenskih lepotičk in izvrstnih intervjujev. Vse, kar moške zabava na vedno vročih in aktualnih straneh slovenskega Playboya.

Prva je leta 2001 za slovensko izdajo najbolj priljubljene moške revije na svetu krpice odvrgla Tina Gorenjak, vse od takrat pa do danes pa so se na naslovnicah zvrstile številne znane Slovenke, ki so brez zadržkov pokazale svoje skrivne adute. In najbolj priljubljena? Na spletu je to Ines Juranovič, ki je poskrbela za največje število klikov, za petami pa ji sledi temnolasa Nina Osenar. "Med tiskanimi izdajami pa je, če se ne motim, največ objav tudi v tujih Playboyih doživela Nemka Michaela Grauke, ki smo jo slikali kar na ljubljanskih ulicah. Kakšna promocija Ljubljane! Doživela je nepričakovano slavo v približno 20 mednarodnih izdajah Playboya. Prav nemška izdaja pa jo je vnovič fotografirala in tisto leto je simpatična misica s filipinskimi koreninami postala tudi Playboyevo dekle leta v rodni Nemčiji. Prek slovenskega Playboya," nam je objasnil urednik slovenskega Playboya Borut Omerzel, ki pa se z goloto v Playboyu ne obremenjuje, saj meni, da so dekleta na marsikateri modni pisti veliko bolj gola kot pa na naslovnici najbolj vroče revije za moške.

Katero dekle bi še slekel za naslovnico?

"Stereotipen odgovor izpred 15 let bi bil Miša Molk. No, mi je nismo slekli, je pa zato pred kratkim za našo rubriko Sanjsko dekle pozirala njena sila simpatična hči Ula Furlan."