Borut Pahor razkril, kako se je začel njegov 'pohod' med zvezde instagrama

Borut Pahor razkril, kako se je začel njegov 'pohod' med zvezde instagrama (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2020

Predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, je eden izmed najbolj aktivnih politikov, kar se tiče objav na družbenem omrežju instagram. Ne mine dan, da svojim sledilcem ne bi postregel s kakšno zanimivo prigodo, bodisi iz aktualnega življenja, bodisi iz njegove pretekle zgodovine in otroštva.

Ko so na RTV Slovenija pred časom objavili njegovo znamenito fotografijo iz Egipta, se je spomnil, kako se je začel njegov 'triumfalni pohod' na instagramu. "Kviz Joker pri Mariu. Gospa je pravilno odgovorila, da je ta fotografija nastala v Egiptu. Pravzaprav je to zgodba o začetku mojega osebnega ukvarjanja z instagramom. V začetku decembra 2016 sem bil na uradnem obisku v Kairu. Vse je bilo zelo veličastno, vključno z zelo odmevno tiskovno konferenco z egiptovskim predsednikom Al Sisijem. Špelo sem pri večerji vprašal, če so v domovini sploh opazili, da sem v Egiptu. Rekla je, da ne, prav nič! Vstal sem od mize in ji rekel naj gre z mano: “Naredila bova fotografijo, zaradi katere bodo vsi dobro vedeli, da sem bil v Egiptu.” No, tako se je začelo moje ukvarjanje z Instagramu," je vse skupaj opisal predsednik Borut Pahor, ki je pred tem delil tudi fotografijo, kako se kot vsakdanji državljan sprehaja po prestolnici, še dan prej pa je voščil svoji zlati mami Ivi in borki, kot ji pravi, za 82. rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kviz Joker pri Mariu. Gospa je pravilno odgovorila, da je ta fotografija nastala v Egiptu. Pravzaprav je to zgodba o začetku mojega osebnega ukvarjanja z instagramom. V začetku decembra 2016 sem bil na uradnem obisku v Kairu. Vse je bilo zelo veličastno, vključno z zelo odmevno tiskovno konferenco z egiptovskim predsednikom Al Sisijem. Špelo sem pri večerji vprašal, če so v domovini sploh opazili, da sem v Egiptu. Rekla je, da ne, prav nič! Vstal sem od mize in ji rekel naj gre z mano: “Naredila bova fotografijo, zaradi katere bodo vsi dobro vedeli, da sem bil v Egiptu.” No, tako se je začelo moje ukvarjanje z Instagramu. #photo #instagram #memories #instaphoto #beginings #quiz #joker #egypt #boruting #pahor #president #presidentpahor #slovenia vir: rtvslo

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on