Borut Pahor smrdel po čebuli

Borut Pahor smrdel po čebuli (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2020

Ni skrivnost, da naš predsednik Borut Pahor na družbenih omrežjih redno deli tudi delček svojih zasebnih trenutkih. In nič drugače ni bilo pretekle dni, ko nam je predsednik zaupal, katera kulinarika mu je najbolj pri srcu.

"Rad imam azijsko kuhinjo, čeprav japonsko manj, vietnamsko bolj. Sicer mi je od tujih kuhinj najbolj všeč libanonska. Od evropskih mi tekne mediteranska; italijanska, francoska in grška. Če pa hočete res dobro meso, se iz Argentine sploh ne boste vrnili," je na svojem instagram profilu zapisal Borut Pahor, ki si je na pravoslavno novo leto skupaj s sinom privoščil še 'porcijo čevapčičev', ob tem pa hudomušno zapisal: "Sinoči sem, kot po navadi, pobral tamaučka po francoščini na filofaksu. Bilo je srbsko novo leto, pa sva se odpravila na čevape. Ker kasneje nisem imel nobenega zmenka sem lahko smrduhjal po čebuli."

Tako kot ponavadi sta bili obe objavi deležni številnih všečkov, pa tudi komentarjev, tako drznih kot prijetnih. Kako da ne, saj ima naš predsednik že skoraj 110.000 sledilcev, kar je za slovenske razmere izjemno veliko.

Priporočamo