Boštjan Bračič: “Natalija ni moj tip ženske!”

Vir: Lea
29. 7. 2012

Dobrih sedem mesecev je trajala zaroka med štajerskim pevcem Boštjanom Bračičem in njegovo izbranko Majo, s katero sta si skupaj ustvarila dom v bližini deroče reke Drave.

Takrat je po besedah iskrenega Boštjana, ki ga v javnosti nismo bili vajeni z dekletom, iskrica ljubezni preskočila v trenutku in se razvijala, vse dokler se ni odločil, da jo bo zaprosil. Ta korak je bil za vse, ki skromnega Boštjana poznajo, veliko presenečenje, saj je veljal za težko ulovljivega samca.

"Maja je izjemna punca, ki me je očarala s svojim značajem," je povedal. "Žal se nama ni izšlo tako, kot bi si želela. Maja je predana svojemu delu, ki ga ima v Ljubljani, in razpeta na poti vsakdanjika sva se nekako izgubila," je priznal Boštjan in dodal: "Imela sva različne prioritete in tega si nisva zamerila. Razšla sva se na lep način in ohranila dobre odnose."

Pobrala vse stvari

Boštjan je v intervjujih vedno poudarjal, da si ob sebi želi žensko, ki bi z njim gradila skupno pot. "V nekem trenutku sva se oddaljila. Maja se je čedalje redkeje vračala v Maribor. Žal tako nisem mogel več živeti, saj sem tako naravnan, da si želim bližine. Trenutki, ki sva jih preživela skupaj, so bili popolni, a kaj, ko jih zaradi dela ni bilo toliko, kot bi si želel. Lepo je bilo, da sva znala biti drug z drugim, in takrat sem občutil, koliko mi je pomenila," še doda Boštjan.

"Najhuje je bilo, ko je prišla po zadnje stvari v stanovanje, ki sva ga skupaj opremila, pobarvala. Takrat sem vedel, da ne morem tako živeti. Poslušati moram sebe in se podati na novo pot. Razmerje, kakršno je bilo, ni imelo prihodnosti in tako nisem znal več živeti," je še povedal Boštjan.

Ima druge cilje

Boštjan je vedel, da bo prej ali slej odjeknila novica, da je znova samski. "Maje nisem želel obremenjevati, saj je dekle, ki se ni medijsko izpostavljalo. Vedel pa sem, da se bo to zgodilo, saj sem večino časa preživel v Mariboru sam." Hitro so se po Mariboru razširile tudi govorice, da je Boštjanovo naklonjenost požela radijska voditeljica Natalija Bratkovič.

"Natalija ni moj tip ženske. Sva le sodelavca in skupaj vodiva program. S tem nimam težav, saj se z ljudmi, s katerimi delam, odlično razumem. Ne obremenjujem se s tem, kako se bo moje življenje razvijalo. Ne vem sploh, ali bom dolgoročno ostal v Sloveniji. Žene me v tujino, in to je razlog, da doma živim iz meseca v mesec," še doda Boštjan.