Boštjan Bračič: Razdrl zaroko

Boštjan Bračič in Maja (foto: Gorazd Kocbek) Gorazd Kocbek
Vir: Nova
25. 7. 2012

Pevec Boštjan Bračič, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Slovenija ima talent, je veljal za neulovljivega moškega, dokler ni kot strela z jasnega odjeknila novice, da je zaročen. Njegovo srce je omrežila lepotna podjetnica Maja Kneževič, s katero sta zaživela v skupnem stanovanju. A romanca se je očitno tako hitro, kot je nastala, tudi končala.

Konec lanskega novembra je Boštjan skupaj z Majo javno razglasil svojo zaroko. In v času, ko so vsi pričakovali načrte o poroki, se je parček očitno razšel. Že več kot dober mesec dni naj bi Boštjan živel samsko življenje. Pevec, ki mu ljubezen veliko pomeni, je takrat zasanjano poudarjal, da je to zanj najbolj nenavadna reč, ki obstaja.

»Sebe vidim ob osebi, ki mi je značajsko podobna in ki je ni strah ljubiti. Želim si, da bi se ob njej lahko smejal, jokal, rasel in si z njo ustvaril najin mali svet,« je takrat priznal Boštjan. V danem trenutku je očitno vse to našel v svoji Maji, ki jo je povzdigoval v oblake in pred njo celo pokleknil.

Kriva razdalja

Boštjan na estradnem parketu ne velja za lomilca ženskih src, čeprav se je krog njegovih oboževalk po nastopu v šovu talentov precej povečal. Ves čas je iskal sebi podobno dušo, s katero bi se predal brezpogojni ljubezni. V tistem času je spoznal tudi Majo, s katero sta dolgo časa le prijateljevala.

»Spoznavala sva drug drugega in se doživljala v različnih situacijah. Nato pa je v nekem trenutku vse skupaj preraslo v pravo ljubezen,« se spominja Boštjan in doda: »Maja se je zelo dolgo trudila za mojo pozornost in ob vsem tem uporabila precej neklasične metode. Bila je iskrena v dobrih in slabih trenutkih.«

Čeprav je tudi pevec imel svoje zvezdniške muhe, ga je dekle podpiralo na vsakem koraku. »Preživela je te moje slabe trenutke, kar sem zelo cenil,« še prizna Boštjan. A očitno to ni bilo dovolj, saj je zveza pred dobrim mesecem razpadla.

Boštjana v Mariboru že nekaj časa videvajo samega, brez boljše polovice. Razlog za razpad zveze naj bi se skrival v tem, da se je parček, ki je bil razpet med Mariborom in Ljubljano, odtujil.

Druga ženska?

Maja namreč v Ljubljani skupaj s sestrama vodi uspešno kozmetično podjetje, v katerem podaljšujejo trepalnice. Sprva jima razdalja in nenehne vožnje niso delale težav, a očitno je to postalo prenaporno.

»Maje že nekaj časa ni v Mariboru, čedalje redkeje smo jo videvali v Boštjanovi družbi,« je povedal vir, ki je parčku blizu, in dodal: »Maja se med tednom ni več vračala domov tako kot prej. Ostajala je v Ljubljani, kar je bilo razumljivo po napornih delovnikih, ki jih je imela v salonu. Očitno ji je vse preraslo čez glavo.«

Po drugi strani pa so v Mariboru odjeknile tudi govorice, da naj bi bila kriva ljubosumnost. Boštjan je namreč na radiju začel delati s sovoditeljico Natalijo Bratkovič, s katero se očitno veliko bolje razume, kot bi to bilo zaželeno. Natalija pa je po pričevanju virov precej neodločna, saj je pred tem dobri dve leti skrivala prijateljevanje z radijskim urednikom Borom Greinerjem.