Boštjan Bračič: Zalizoval se je kar na "Prešercu"

Vir: Nova
25. 5. 2010

Marsikdo se je čudil izjavam sanjskega Boštjana Bračiča, ko je govoril o ljubezni in osladno opeval svoje samsko življenje ter da še vedno išče svoje sanjsko dekle. A številne oboževalke, ki so v histeričnem joku klicale na naše uredništvo, so bile prejšnji teden šokirane. V torek zvečer so priljubljenega Boštjana srečale na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer mu je več kot družbo delala seksi plavolaska.

»Ko sem ga zagledala v objemu blondinke, s katero sta se poljubljala, objemala in držala za roke, sem planila v jok. Zakaj je ves čas govoril, da je samski, če pa ima punco?! Ne razumem! Strl mi je srce in upanje, da bo kdaj moj,« je v joku hlastala oboževalka.

Takoj smo poklicali Boštjana, ki nam je zaupal: »Ta stvar je za lase privlečena. V Ljubljani se najraje sprehodim čez stari del in sem pač tak tip človeka, ki rad objema svoje prijatelje. Seveda je moj tip postavna, lepa, seksi, prijazna, komunikativna ženska, a je za zdaj še nisem našel. Na smrt sem bil zaljubljen v dekle, ki ni bila po teh predpisih, in zato mi je ljubezen nerazumljiva in nekaj čudovitega. Trenutno pa moja ljubezen še naprej ostaja glasba,« je povedal Bračič.