Boštjan Klun: Uživa v trenutkih z družino

Boštjan Klun: Uživa v trenutkih z družino (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
13. 9. 2016

Vsestranski medijec Boštjan Klun si je v letošnjem poletju po tem, ko je do samega začetka poletja delal na več področjih, odločil, da ga bo na polno izkoristil za nove izzive ter čas namenjal izključno svoji družini.

Boštjana smo pred dnevi opazili v Izoli ter z njim opravili krajši pogovor, med katerim nam je razkril kar nekaj zanimivosti.

"Letošnje prijetno toplo poletje je bilo čas oddiha po mrzli radijski zimi. Nadoknadili smo veliko zamujenih trenutkov, preživeli veliko skupnih trenutkov ob morju in uživali zadnje brezskrbne počitnice pred Vitinim težko pričakovanim prvim šolskim dnem," pove Boštjan, ki svojo očetovsko vlogo opravlja z odliko ter nadaljuje: "Dal sem si duška, zlasti pri počivanju in prijetnih opravilih, v katera sem pogosto potegnil še najmlajša člana družine. Veliko sem kolesaril, Svita sem peljal na njegov prvi rock koncert Klepačevih

Sixtynine, z Ano nama je uspelo ujeti Res Nullius v Velenju, uživali smo na Ribiškem prazniku, Vaskova medalja pa je itak nekaj najlepšega, kar smo lahko dočakali. Med poležavanjem vseeno nisem mogel iz svoje kože in se malce spotil med harleyjaši v Portorožu, zelo ponosen pa sem na vodenje prvega spoznavnega dne ekipe Petra Podlunška z navijači in podporniki. Vmes sem skočil do Budimpešte, kjer je Red Bull Air race zaradi slabega vremena žal odpadla, je pa vreme odlično služilo konec avgusta, ko sem na portoroški plaži prevzel del nalog vodje prireditve Portoroška noč."

Čeprav je bilo poletje polno oddiha, pa se vsestranski voditelj že veseli jesenskih dni. "Jesen bo delovna. Boštjan Klun je malce dvojna osebnost. Smeh. Odlično se počutim na televiziji, radiu ali med vodenjem prireditev, hkrati pa uživam tudi daleč stran od oči kamer in ušes mikrofonov. Svet odnosov z javnostmi, produkcija največjih prireditev, pisanje, priprava javnih nastopov in še kaj so zagotovo znanja, ki zelo prav pridejo v Klun komunikacijah, kjer bomo oktobra upihnili tretjo svečko."

Tekst: Alojz Petrovčič 

Priporočamo