Boštjan Romih: Arhitekturna družinska povezanost

4. 10. 2018 | Vir: Lady
Deli
Boštjan Romih: Arhitekturna družinska povezanost (foto: Ambienti)
Ambienti

Vsestransko priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih se po zelo uspešnem voditeljskem jadranju na komercialni televiziji vrača na male zaslone nacionalke, kjer bo po novem vodil nadvse zanimivo oddajo Ambienti.

Boštjana smo poklicali, da nam za Lady razkrije, kako potekajo priprave na ta sveži televizijski izziv.

“Ta hip lahko rečem, da mi res zelo ustreza voditi oddajo, ki morda ne dviguje toliko prahu, ima pa zelo lep ugled, brezhibno estetiko in široko priljubljenost. Poleg tega mi tematika še zdaleč ni španska vas – dobra arhitektura, lepe hiše, notranje in zunanje oblikovanje, dobri ambienti, lepi kosi pohištva, težnja k višji kulturi bivanja – vse to me ves čas spremlja, saj sem poročen z arhitektko,” pove Boštjan.

“Z Laro deliva pisarno in samo ozrem se na njeno mizo, že imam pred sabo tlorise, prospekte in arhitekturne revije. Z oddajo Ambienti imam lep privilegij, da od blizu in v živo spoznavam navdihujoče zgodbe ljudi, ki so si svoje bivališče uredili vsak po svoje, unikatno in izjemno. Snemamo že vse poletje in stvari me vedno bolj zanimajo, verjamem, da se bo del te moje strasti videl tudi na oddajah. Ker so jedro vsakega projekta ljudje in ker sem človek, ki težko dela v konfliktnih odnosih, pa lahko samo še poudarim, kako hvaležen sem za super ekipo ustvarjalcev.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Ambienti

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač