Boštjan Romih ima v garaži tega zavidanja vrednega jeklenega konjička, ki vsekakor pritegne veliko pogledov

17. 5. 2022
Deli
Boštjan Romih ima v garaži tega zavidanja vrednega jeklenega konjička, ki vsekakor pritegne veliko pogledov (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Televizijski voditelj Boštjan Romih ni spreten le z besedami, po njegovih besedah sodeč, mu tudi avtomobilske osnove niso tuje. Za to je poskrbel njegov oče, po poklicu sicer avtomehanik, ki je sina naučil osnov vožnje in rokovanja za avtomobili.

V intervjuju za Avto magazin je priljubljeni voditelj razkril marsikaj zanimivega, med drugim tudi to, da je v mladih letih prisegal na hitrost, dandanes s svojim terencem prisega na umirjeno vožnjo. Po omejitvi seveda, morda malce nad.

V svojem življenju je zamenjal že kar nekaj avtomobilov, vse skupaj pa se je začelo s črnim Renault Twingom. Slednjega je dobil na precej posrečen način, prve nepozabne spomine z njim pa ustvaril na prvem skupnem dopustu z bodočo soprogo Laro.  

Razkril je tudi, kakšen lepotec se zdaj skriva v njegovi garaži.

"Jeep Grand Cherokee, prejšnji model. Pred kar nekaj leti sem ga kupil od prijateljevega očeta, odličen nakup. Kljub letom pa se kar ne zmoreva posloviti. Nikakor ni več moderen, je tudi potraten, vseeno pa ima značaj in uporabnost, ki jo cenim. Dejansko sem ga že peljal na prav spodoben teren."

Celoten intervju z Boštjanom Romihom si lahko preberete TUKAJ.