Boštjan Romih občasno naredi tudi to, oboževalci menijo, da bi se tega lahko lotil večkrat

3. 8. 2023
Deli
Boštjan Romih občasno naredi tudi to, oboževalci menijo, da bi se tega lahko lotil večkrat (foto: Instagram/Boštjan Romih)
Instagram/Boštjan Romih

Številni ne vedo, da gre tudi to našemu voditelji odlično od rok.

Boštjan Romih je znan obraz, ki je na televiziji in na radijskih valovih prisoten že vrsto let. Ima uspešno kariero in čudovito družino, na katero je izjemno ponosen. Marsikdo pa ne ve, da je tudi odličen in talentiran pevec. V pevskih vodah se je začela tudi njegova kariera.

Preberite še: Nina Osenar se že ta teden vrača na televizijo in to je oddaja, kjer jo boste lahko gledali

Sodeloval je namreč v Ansamblu Toneta Rusa, ko so snemali prvo zgoščenko. Pozneje je Boštjana zamenjal pevec Gašper Plahuta, sam pa se je posvetil drugim stvarem. Seveda občasno še poprime za mikrofon, saj je petje njegova velika ljubezen. Tako je že pred časom nastopil v oddaji V petek zvečer v vlogi pevca in gledalci so bili navdušeni.

No, v družini pa Boštjan ni edini, ki poje. Tudi njegova lepa soproga Lara je v pevskih vodah. Očitno ima res veliko energije, saj poleg svojega uspešnega podjetka, ki se ukvarja z arhitekturo in fotografiranjem, uspešno poje še v skupini Ladies first, je predsednica zveze aktivov svetov staršev Slovenije in seveda mama trem najstniškim otrokom.

Morda vas zanima: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Seveda marsikoga zanima, kako ji uspeva vse skupaj in kako ji znese. Sama pravi takole: "Po pravici povedano, ne znese. To je resnica, da vedno nekaj trpi. Sem med srečneži, ki smo obdarjeni z viškom energije, svoje pa je naredila tudi okolica in moji starši, ki so me vzgajali po 'istrijansko'. Pri nas je bilo vedno tako, da moraš narediti štirikrat več, pa boš ravno dober. Seveda prvih 15 let starševstva nisem imela kaj dosti časa za druge stvari in zase, takrat samo razmišljaš, ali boš imel čas za jesti in spati. Ko otroci odrastejo, takrat pa zagrabiš in tako je spet na vrsto prišlo tudi petje in dobra družba, ki je danes, ko smo vsi napeti kot struna, odlična protiutež in naravni antidepresiv. Namesto terapevtov, ki so dragi, zbori pa so brezplačni," je dejala za Žurnal 24.

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač