Boštjana Romiha po ločitvi opazili v družbi te znane Slovenke in tukaj je vse kar vemo

23. 4. 2024
Deli
Boštjana Romiha po ločitvi opazili v družbi te znane Slovenke in tukaj je vse kar vemo (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Voditelj Boštjan Romih se je pred časom mudil na obisku pri Adrijani Dimec, ki mu je z veseljem pokazala svojo trenutno domovanje.

Voditelj Boštjan Romih je nedavno mnoge močno šokiral, ko je na dan prišlo, da sta se z ženo Laro pred časom razšla in mnogi so bili ob tem nemalo osupli, saj sta vedno delovala kot zelo skladen par in mnogi so bili nad takšnim razpletom zato precej presenečeni. Vse pa se zdi, da Boštjan nima časa za počitek, saj s polno paro dela naprej svoje običajne projekte.

Nedavno je tako v sklopu svoje oddaje Ambienti obiskal dom slovenskega košarkarja Žige Dimca, kjer je bilo marsikaj za videti in mnogi so bili nad videnim zares navdušeni. Adrijana in Žiga imata dva otroka, Auroro in Maksa, zaradi športne poti našega košarkarja pa je družinica veliko na poti in pogosto tudi v tujini. Zakonca sta pred časom v Polzeli kupila svoj dom, za zdaj pa še ni dokončno zgrajen, zato trenutno bivajo v najeti hiši.

Zato družina zdaj živi v hiši, ki sta jo zakonca najela v bližini njihove nepremičnine, da bi bila kar čim bližje svojega doma in da otroci kasneje ne bi menjali šole in vrtca. In kakšna je začasna hiša, kjer živi družina Dimec? Najbolj slikovito je hišo opisal Žiga, ki je dejal, "kot da gre k babici od Rdeče kapice", no vse pa se zdi bo njihovo novo domovanje zares popolno, ko bo povsem dokončano.

V hiši kjer živijo zdaj je veliko naravnih materialov, veliko lesa in malih čudovitih detajlov, ki hišo naredijo še bolj toplo in domačo. Obenem pa ima čudovit vrt, kjer je veliko prostora za igro in za kosila na prostem, saj je videti kot prava oaza miru, ki bi si jo mnogi želeli imeti. No, za zdaj družina še nima svoje hiše, si pa tudi ta korak želijo narediti enkrat kasneje, ko bodo več časa v Sloveniji in bo čas tudi za takšno potezo.

Preberite še: