Neee, s takšno lepotico zdaj uživa Boštjan Romih in mnogi mu jo bodo zavidali

8. 5. 2024
Deli
Neee, s takšno lepotico zdaj uživa Boštjan Romih in mnogi mu jo bodo zavidali (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Voditelj Boštjan Romih je letos mnoge šokiral z novico o ločitvi in seveda mnoge zanima, kako se danes odvija njegovo življenje.

Voditelj Boštjan Romih je prav gotovo mnoge šokiral, ko je na dan prišlo, da je njegovega zakona z ženo Laro konec. Vedno sta se zdela zelo skladen par in zato so bili mnogi močno presenečni, ko je odjenila novica, da se ločuje. Še vedno številni ugibajo, kaj je šlo tako zelo narobe, da se njegov zakon ni obdržal, pred časom pa je Boštjan kar sam povedal nekaj, kar bi morda lahko igralo vlogo pri vsem skupaj.

Pred časom je za revijo Jana voditelj povedal, da zna biti kar hitre jeze in da takrat doma ni nič kaj preveč prijetno. "Takrat pravijo, da se cela hiša strese in da se vsi ustrašijo. V večini primerov na to nisem prav nič ponosen, saj vsaka burna reakcija pomeni predvsem šibkost tistega, ki se je tako odzval. Je pa tudi Lara kot Primorka temperamentna in ji besed in argumentov preprosto ne zmanjka, ima tudi ogromno energije in se ji vedno ljubi živahno argumentirati," je takrat o svoji ženi povedal Boštjan Romih in morda s tem odkril nekaj, kar morda sploh ni želel.

Mnoge seveda danes zanima, kaj je bil pravi razlog za ločitev in seveda tudi, kako danes živi naš priljubljeni voditelj, ki ga še vedno lahko gledamo v oddaji Ambienti, ki jih predano snema. Nedavno je na svojem Instagramu objavil delček s snemanja oddaje in videti je bilo, da mu na snemanju ni niti malo dolgčas, še več, družbo mu je delala zares krasna lepotica.

Boštjan Romih/Instagram

Gre pa za kodrasto kosmatinko, ki se je v Boštjanovi družbi odlično počutila in zdelo se je, da sta se na snemanju odlično ujela. Vse se zdi, da je Boštjan velik oboževalec kužkov in zdi se, da je kosmatinka na snemanju njegovo energijo takoj začutila in videti je bilo, da jima je bilo skupaj prav lepo in da sta se odlično ujela.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač