Boštjan Romih nekoč na domači terasi takole užival, je zdaj vsega tega konec?

14. 5. 2024
Deli
UŽIVA V DELU 
Voditelj oddaje Boštjan Romih poudarja, da oddaja ostaja zvesta najvišjim vizualnim merilom. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Boštjan Romih bo tole prav gotovo zelo pogrešal.

Boštjan Romih, priljubljen slovenski televizijski in radijski voditelj, se je po dvajsetih letih zakona ločil od svoje žene Lare Romih. Par, ki je bil v očeh javnosti dolgo časa simbol trdnega partnerskega odnosa, je svojo odločitev za ločitev sporočil javnosti v začetku leta 2024. Ločitev je prišla kot šok za mnoge, saj sta veljala za enega izmed najbolj trdnih in stabilnih parov v slovenskem medijskem prostoru.

V zvezi z ločitvijo so se pojavile različne špekulacije o razlogih za konec njune zveze. Boštjan Romih je v preteklosti večkrat poudaril, kako zelo je srečen, da ima svojo Laro in večkrat povedal, da ni le odlična žena, temveč tudi skrbna mama. Kljub temu natančni razlogi za ločitev ostajajo med zakoncema in niso bili javno razkriti. 

Po ločitvi je Lara Romih ostala aktivna v družabnem življenju, nedavno pa se je službeno mudila tudi na Cipru in ni skrivala, da jo je ta otok povsem navdušil in morda se zgodi, da se bo tja celo še vrnila. Njeno življenje po ločitvi kaže, da se trudi nadaljevati s svojim življenjem na pozitiven način, kljub javni pozornosti, ki jo je prinesla nedavna ločitev.

Boštjan nikoli ni skrival, da je oboževal družinsko hišo, ki sta jo z Laro skupaj načrtovala, še posebej rad pa je imel posedanje na vrtu, kjer je opazoval ognjišče in se tako povsem sprostil. "Kako sem čakal tole! A je drgač še kdo tak, da lahko sedi pred ognjem in bolšči vanj in je to to... ? 🔥 (al je to kaka diagnoza?😅) Bi kdo pivo drgač? Grem glih iskat... 🍻😉," je pred časom zapisal na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih)

Verjetno bo teh trenutkov zdaj veliko manj, saj je znano, da se je iz družinske hiše že odselil, tako bo tudi posedanja na vrtu veliko manj, a verjetno bo še vedno našel priložnost za bolščanje v ogenj, ki ga tako zelo sprošča in mu polni baterije za naporne obveznosti, ki ga čakajo v poslovnem svetu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk