Uf, Boštjanu Romihu je bilo zaradi tega zelo nerodno, zdaj je mirno to priznal

30. 8. 2023
Deli
Uf, Boštjanu Romihu je bilo zaradi tega zelo nerodno, zdaj je mirno to priznal (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Naš priljubljeni voditelj se je spomnil trenutkov, ko mu ni bilo prav prijetno.

Boštjan Romih je zagotovo eden od tistih znanih Slovencev, ki s svojo iskrenostjo in neposrednostjo v trenutku osvoji srca mnogih. Ko gre za njegovo zasebno plat, občasno razkrije kakšno podrobnost. Zelo je ponosen na svojo družino, s katero preživi vsak prost trenutek.

Poglejte si, koga k sebi stiska Helena Blagne, je s tem je namignila na nekaj novega?

Zdaj pa se bliža začetek novega šolskega leta, ki ga številni učenci nestrpno pričakujejo, še posebej prvošolčki. Ob tej priložnosti se je Boštjan v pogovoru za revijo Lady spomnil, kakšen je bil njegov prvi šolski dan.

"Na prvi šolski dan me je spremljala mama, kot je v navadi, in ni hudič, da je srečala neko drugo mamo, s katero se je usedla v prvo klop. Sedežni red je obveljal tudi po tem, ko sta mami odšli, tako da sem bil obsojen, da vse šolsko leto preživim v prvi klopi in – s sošolko. Kakšna sramota! (smeh) Sicer pa sem imel šolo rad, njen družabni vidik je bil vedno močnejši od obveznosti, ki jih prinaša," pravi Boštjan.

Nekoč je bila ena izmed najlepših igralk na svetu, danes je stara 60 let in videti je takole

Od tega je minilo kar nekaj časa, a očitno se z veseljem spominja dni, ko je sam grel šolske klopi. Tudi zanj se zdaj začenja delovna jesen, saj ima veliko dela z vodenjem, pa tudi z drugimi projekti. Svojemu delu je zelo predan, kar dobro vedo tisti, ki ga vedno radi vidijo na malih zaslonih ali poslušajo po radijskih valovih.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem