Boštjan Romih o sebi razkril nekaj zelooo nepričakovanega, številni so bili močno presenečeni (tudi mi)

29. 5. 2023
Deli

Zdi se, da je bil rojen za javne nastope, saj mu gre delo voditelja več kot odlično od rok, zato pa so bili številni še kako presenečeni, ko so slišali za tole...

1 / 2
Mateja Jurdovič Potočnik

Priljubljeni voditelj Boštjan Romih je v pogovoru za revijo Lady razkril nekaj presenetljivega. Dejal je namreč, da v otroštvu ni imel želje po nastopanju, še najbolj si je želel biti radijski napovedovalec. No, tudi televizija ga takrat ni niti malo mikala, a je kot najstnik igral v rock bandu, takrat je tudi dobil prve izkušnje z odrom. (berite dalje)

Preberite še: Urša (Čepin) Hočevar v kopalkah pokazala, kako ponosna je na svoje telo (in še kako upravičeno!)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave