Boštjan Romih ni mogel skrivati, kako se počuti ob tem, bil je zelo odkrit

8. 3. 2024
Deli
Boštjan Romih ni mogel skrivati, kako se počuti ob tem, bil je zelo odkrit (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Priljubljeni televizijski in radijski voditelj je vse skupaj zelo dobro sprejel.

Boštjan Romih je eden od tistih znanih Slovencev, ki so stari znanci malih ekranov in radijskih valov že vrsto let. Je odličen soustvarjalec medijskih vsebin in za njim je že dolga karierna "kilometrina." Številni gledalci so ga zelo radi spremljali v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija, a žal se je njegovo sodelovanje v njej izteklo.

Za revijo Lady je odkrito povedal svoje mnenje ob tem. "Odnos, ki sem ga doživel z uredništvom oddaje Dobro jutro, je bil eden najbolj korektnih v mojih medijskih izkušnjah. Pravočasno so me obvestili o varčevalnih ukrepih, zaradi katerih nas, zunanje sodelavce, trenutno zelo težko uvrstijo v program," je bil odkrit Boštjan.

Dodal je, da če se bo pokazala drugačna možnost, je želja po nadaljevanju na obeh straneh. Tako pa je pohvalil svoje sodelavce: "Oddajo Dobro jutro delajo super ljudje. Njihova situacija res ni enostavna in jo razumem. Spremembe so stalnica in boljši časi so še vedno prišli." No, gledalci bodo Boštjana še vedno lahko spremljali v oddaji Ambienti, ki je prav tako zelo priljubljena.

Prepričani smo, da Boštjanu projektov in dela nikoli ne bo zmanjkalo. Morda ima trenutno malce več prostega časa, ki ga pa zna zelo dobro izkoristiti. Številne je presenetilo dejstvo, da se odlično znajde tudi v kuhinji. Kot se je izvedelo že pred časom, je sam zelo navdušen nad peko kruha z drožmi, tako da pri njemu doma pogosto zadiši po tej dobroti.

Njegova soproga Lara in njuni otroci so zagotovo navdušeni. Sam nikoli ni skrival tega, da je družinski človek in da mu njegovi najbližji veliko pomenijo. Rad jih razvaja, kadar le utegne - tudi z odlično hrano, ki jo pripravi v svoji kuhinji.

Preberite še: