Boštjan Romih odkrito o bitki s kilogrami, zaradi katere ima še vedno travme

12. 2. 2021
Deli
Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je bil nekoč veliko težji, no, mislimo seveda na kilograme. Nato je uspel stopiti kilograme in še dan danes ohranja izklesano postavo in verjetno jih ni veliko, ki bi pomislili, da se kdajkoli boril z odvečnimi kilogrami.

"Bil sem preobilen, no, predebel. In težko je verjeti, kako se te travmice glede tega držijo tudi po vseh teh letih. Bil sem tudi precej sramežljiv, negotov in odvisen od potrditve okolice.

Med sedmim in osmim razredom sem v dveh mesecih počitnic prek vsakodnevnega potenja in konkretno skromnejšega jedilnika dosegel preobrazbo kot v kakšnem šovu o hujšanju. V šoli me niso prepoznali, junija sem bil še debelinko, 1. septembra pol tanjši. Uf, kako mi je godilo!

Postal sem konkurenčen tudi pri dekletih, in da sem igral kitaro, ni prav nič škodilo. (smeh) Vse lepo in prav, svojo zasnovo pa še zdaj nosim s seboj – moram se paziti, če bi jedel toliko, kot bi mi srce poželelo, bi imel vsaj deset kilogramov več.

Življenje je muhasto, moj kolesarski prijatelj ne more verjeti, kako malo pojem v primerjavi z njim, pa je on prava trlica, migava pa enako. Zato pa on ne more zapeti niti Kuža, pazi ali po taktu odplesati valčka."

Vir: Zvezde Lady