Boštjan Romih ponovno na nacionalki!

Boštjan Romih ponovno na nacionalki! (foto: Ambienti) Ambienti
Vir: Nova
24. 9. 2018

Pred kratkim je kot strela z jasnega udarila novica, da bo priljubljeno oddajo na RTV Slovenija Ambienti po novem vodil že znan televizijski voditelj Boštjan Romih, ki bo, kot so zapisali v uradnem televizijskem sporočilu v oktobru, v novi sezoni oddaj nasledil do danes zelo priljubljenega voditelja te oddaje, igralca Dejana Pevčevića.

Kot smo opazili odzive na Facebook strani oddaje Ambienti, pa številni gledalci oddaje niso te menjave sprejeli z navdušenjem, saj se jim je zdel Dejan kot voditeljski lik popolnoma zadovoljiv in profesionalen v vlogi povezovalca različnih zgodb na temo opremljanja stanovanj in hiš.

Seveda nas je zanimalo, zakaj je prišlo do take nepričakovane menjave voditelja, ki je kar pošteno ujezila veliko število gledalcev oddaje Ambienti. Obrnili smo se na Matejo Košir, urednico TV-oddaje Ambienti, da nam je pojasnila odločitev: "Predvajanih je bilo že 60 oddaj in posneli smo več kot 200 objektov. Vsako oddajo si ogleda do 200.000 gledalcev. Sami veste, da so menjave voditeljev TV-oddaj pogoste. Spremembe so dobrodošle in potrebne. S priljubljenim voditeljem Boštjanom Romihom si obetamo še več gledalcev," je še razkrila.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Ambienti, Helena Kermelj