Boštjan Romih je znani Slovenki "ušpičil" tole, tega presenečenja res ni pričakovala!

30. 10. 2023
Deli
Boštjan Romih je znani Slovenki "ušpičil" tole, tega presenečenja res ni pričakovala! (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Gre za simpatično rdečelasko, ki je pred kratkim praznovala okrogli rojstni dan. Dopolnila je namreč 50 let (in kaže jih res precej manj).

Mojca Mavec je minuli teden "srečala" abrahama. Za njen rojstni dan pa so ji njeni sodelavci iz oddaje Dobro jutro pripravili posebno presenečenje. Voditelja Katja Tratnik in Boštjan Romih sta jo namreč poklicala iz studia. In Boštjan tudi tokrat ni mogel iz svoje kože.

Tako postavna je srčna izbranka Vida Valiča, ki je zdaj razkril to, kar so se spraševali čisto vsi

Simpatično slavljenko je namreč vprašal, ali je zdaj v tistih letih, ko ne more več spati. "Zaenkrat še kar gre, imam dve roki, dve nogi, glava je prišraufana na pravem mestu. Tako da je zaenkrat vse mirno," se je glasil hudomušen odgovor Mojce Mavec. Dodala je še, da so to lepa leta in da ima občutek, da se vse stvari lepo sestavljajo. "Bolj razumeš vse ostale in včasih si lahko malce več privoščiš," pravi Mojca.

Sicer pa ima Mojca še vedno polne roke dela - poleg tega, da vodi prireditve, snema še oddaje. Tako ima novo oddajo, ki se je že priljubila gledalcem. Njen naslov je Ratatujci, družbo pa ji pred kamero dela nekdanji partner naše kuharske mojstrice Ane Roš, Valter Kramar, ki je priznan slovenski gostinec in zdaj še pivovar.

Princ William je vmes zapustil svojo Kate, ona pa je zapeljala njegovega prijatelja: Dogodek, ki bi ga oba rada pozabila

"Kdo smo in kaj je na naši mizi, ko sedemo za njo? Hrana je več kot osnova za rast in obstoj, je naša osebna izkaznica. Mojca Mavec in priznani gostinec in sommelier Valter Kramer sledita sestavinam po svetu. Od kod je doma paradižnik, kako ga uporabljajo v različnih kulturah in kako združuje zanimive goste v studiju - tujce, ki živijo pri nas in Slovence, ki so odšli v svet," je zapisano v uradnem opisu oddaje, med snemanjem katere voditeljica nadvse uživa.

BONUS VIDEO: Psiholog Domen Kralj: "Zmanjšujemo stigmo na področju duševnega zdravja, saj še vedno obstaja tabu spregovoriti o svojih čustvih."