Boštjan Romih: Rad pokaže hčerkico

17. 8. 2011 | Vir: Lea
Deli

Priljubljeni televizijski voditelj Boštjan Romih in njegova žena Lara sta julija že tretjič postala srečna starša, in sicer mali princeski, ki sta ji dala ime Lila. In kot kaže, sta zelo ponosna na naraščaj, saj se z malo štručko že veselo sprehajata v javnosti, kjer jo tudi z veseljem pokažeta prijateljem in znancem.

’’Odločila sva se za ima Lila, saj nama je ta barva všeč. Je barva sivke, ki ima lep vonj, in sedme čakre, ki je najvišja čakra. Po arabsko pa pomeni noč in nama se je zdelo lepo, saj imava že Dana,” je izbiro imena pred kratkim pojasnil simpatični Boštjan, ki je medijem priznal tudi, da z ženo Laro občudujeta svojo novorojenko.

‘’Doma uživamo, se crkljamo, Lila je pridna in spi, oba z Laro pa se je kar ne moreva nagledati. Pri tretjem otroku še toliko prej začneš uživati, ker te ne bega več toliko stvari.’’ Sicer pa sta nad novim družinskim članom navdušena tudi Dan in Rosa, ki sta sestrico že pestovala in jo menda obožujeta.

 

Da tudi Boštjan in Lara obožujeta princesko Lilo, smo se prepričali tudi sami. Le dobra dva tedna po rojstvu hčerke sta bila srečna starša opažena v enem od lokalov v središču Ljubljane, kjer sta veselo klepetala z nekim gospodom.

Ravno takrat pa je s prijatelji na kavo prišla tudi voditeljica in igralka Ana Marija Mitić, ki je znana kot velika ljubiteljica otrok. ‘’Takoj, ko je ob Boštjanu in Lari zagledala voziček, je vsa raznežena stekla do njihove mize in si z občudovanjem ogledala Lilo,’’ je povedal paparac, ki je sedel za sosednjo mizo. ‘’Prav simpatični so bili. Ana Marija je preverila štručko v vozičku, nato pa še poklepetala s srečnima staršema. Očitno je, da otroka ne skrivata, kar je tudi prav, saj je menda Lila lepa kot cukrček,’’ je še dodal paparac.

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač