Boštjan Romih razkril prehranjevalne navade njegove družine, nič čudnega, da so tako fit, vredno jih je oponašati

1. 6. 2022
Deli
Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Priljubljeni voditelj se dobro zaveda, da je treba poskrbeti za svoje zdravje.

Boštjan Romih je priljubljen obraz z malih zaslonov in radijskih valov. Vedno je v odlični formi, tudi po zaslugi kakovostne prehrane in rednega gibanja. Te zdrave navade goji njegova celotna družina - soproga Lara in njuni trije otroci, hčerki Lila in Rosa ter sin Dan.

Vnuk Rosvite Pesek je dobil tako razkošno torto, osupnili boste ob fotografiji

Za portal njena.si je že pred časom razkril, da doma uživajo lokalno pridelano hrano, ki jo nabavijo pri bližnjih kmetih. "Ker živimo na vasi, je ta možnost še bolj priročna. Sicer prisegamo na ekološko pridelano hrano, a v prvi vrsti prevlada to, da je ta hrana okusnejša, pa čeprav je zanjo treba odšteti kakšen evro več kot v trgovini," pravi Boštjan.

Dodal je, da doma tudi sami pečejo kruh iz domače moke, ki jo kupijo pri kmetu. Boštjana je kruh naučila peči mama, tako da mu to ne predstavlja nobene težave. A pozneje je to opravilo prevzela Lara in priljubljeni voditelj je mirno priznal, da ji to zdaj gre bolje od rok kot njemu.