Ah, tole je res nepričakovano, ta znani slovenski par se razhaja, doslej se o težavah ni govorilo

15. 3. 2024
Deli
Ah, tole je res nepričakovano, ta znani slovenski par se razhaja, doslej se o težavah ni govorilo (foto: Profimedia)
Profimedia

Tega si nihče ne bi mislil, a očitno res drži.

Voditelj Boštjan Romih in njegova soproga Lara sta na slovenski estradi veljala za enega trdnejših parov, a zdaj revija Suzy na naslovnici piše, da se - ločujeta. Priljubljeni voditelj je govorice potrdil še za Slovenske novice.

Mateja Jordovič Potočnik

Očitno sta se odločila, da bosta odslej hodila vsak po svoji poti. Poročila sta se leta 2004, pred tem pa sta bila kar štiri leta par. Imata tri otroke, dve hčerki in sina: Roso, Lilo in Dana.

"Drži, z Laro se ločujeva. Ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Povezujejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov," je za revijo Suzy dejal Boštjan. Dodal je še, da je to za njih velika in boleča preizkušnja in da prosita za uvidevnost in razumevanje. "Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti," je dodal priljubljeni voditelj.

Sicer pa je Boštjan pred nekaj leti vodil priljubljeno oddajo Popolna poroka. Takrat je dejal, da se oddaje veseli, ker bodo po Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanost in medsebojno povezanost.

"Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo je najlepše praznovanje, ki si jo zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj,"  je takrat povedal za 24ur.com.

Trenutno Boštjanu in Lari res ni lahko, a prepričani smo, da bosta uspela vse rešiti in da bosta še naprej ostala v dobrih odnosih. Oba sta predana starša, a če v zakonu pač več ne gre - ne gre. In to sta znala sprejeti. Doslej sicer v javnosti nista kaj veliko govorila o svoji zasebnosti, očitno bo tudi naprej tako, kar je treba spoštovati.

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave