Boštjan Romih se po oddaji odpravlja na oddih

8. 6. 2015 | Vir: Nova
Deli

Priljubljeni televizijski voditelj Boštjan Romih si bo po pomladi, ki jo je preživel v studiu, zdaj privoščil zasluženi oddih. Kot nam je povedal, sta z ženo ravno pretekli teden naredila načrt za letošnje dopustovanje.

"Odpravili se bomo za soncem in poletjem. Najprej se bomo z avtodomom odpravili proti Italiji in Avstriji, kjer bomo odkrivali predvsem hribovske lokacije. Lani smo namreč preživeli kar nekaj čudovitih dni ob jezerih v Avstriji in Nemčiji," opisuje Boštjan in dodaja, da so mu potovanja z avtodomom vse bolj pri srcu.

"Avtodom je posrečena kombinacija aktivnega oddiha, stika z naravo, raziskovanja in potovanja. Predvsem pa so nad takšnim oddihom navdušeni otroci," opisuje Boštjan, ki priznava, da je v svetu avtodomov še vedno začetnik. "Najdlje smo se pred leti odpravili v Provanso. Z družino smo predvsem ljubitelji naravnih lepot, zato se v mestih ne ustavljamo pogosto," je še dodal. Po potepu z avtodomom pa Boštjan upa, da bo ostalo še kaj časa za kratke počitnice ob morju. "Seveda pa se bomo sproščali tudi na domačem dvorišču, saj znava z ženo tudi doma počivati," je povedal Boštjan.

"Sicer sem se pred kratkim navdušil tudi nad vrtnarjenjem, zato zdaj veliko popoldni preživim med svojimi gredami, kjer že vse pridno raste," je povedal Boštjan in dodal, da je letošnja sezona v svetu vrtnarjenja zanj velik uspeh. "Po tem, ko nam je lani na vrtu najbolje uspeval plevel, smo letos nekaj plodov lahko že obrali. Pravzaprav pa ni potrebna prevelika znanost, saj moraš dogajanje na vrtu samo dovolj pridno spremljati in se z rastlinami ukvarjati. Upam, da vnema z vročimi dnevi ne bo popustila in da bomo lahko skuhali čim več obrokov z domačega vrta," je še dodal Boštjan.

Napisala Kaja Milanič