Z Boštjanom Romihom je zdaj takole, po razhodu z Laro ostaja zvest temu ...

18. 5. 2024
Deli

Boštjan Romih je že vrsto let eden najbolj prepoznavnih obrazov slovenskih televizijskih zaslonov.

Njegov prijeten nasmeh in sproščen način vodenja oddaj sta mu prinesla številne oboževalce. Kljub svoji uspešni karieri pa je tudi Boštjan doživel osebne preizkušnje, med katerimi je tudi ločitev od žene Lare. Poglejmo podrobneje njegovo kariero, družinsko življenje in ločitev.

Karierna pot je zavidanja vredna

Boštjan Romih se je rodil 4. oktobra 1972 v Ljubljani. Že od mladih let je kazal zanimanje za medije in komunikacijo. Njegova kariera se je začela v radijskem svetu, kjer je hitro postal priljubljen voditelj. Njegov prehod na televizijo je bil naraven, kjer je svoje sposobnosti pokazal v različnih oddajah.

Med bolj znanimi oddajami, ki jih je vodil, so "Zvezde plešejo", "Na zdravje!", "Pazi, kamera!" in "Misija Evrovizija". Boštjan je znan po svoji sposobnosti vzpostavljanja stika z gosti in gledalci, kar ga je naredilo za enega najbolj priljubljenih televizijskih voditeljev v Sloveniji.

Instagram/Boštjan Romih

Družinsko življenje

Dolgo časa je bil poročen z Laro Romih, s katero imata tri otroke, dve hčerk in sina. Družinsko življenje je za Boštjana vedno predstavljalo pomemben del njegovega življenja. Pogosto je v intervjujih poudarjal pomen družine in družinskih vrednot ter kako se trudi uskladiti svojo kariero z družinskimi obveznostmi.

Boštjan in Lara sta se spoznala v zgodnjih devetdesetih letih, njuna ljubezenska zgodba pa je kmalu prerasla v zakon. Skupaj sta ustvarila topel dom in si prizadevala za čim bolj normalno življenje za njune otroke, kljub Boštjanovi javni podobi in veliki izpostavljenosti

Ločitev od Lare

Kljub dolgoletni ljubezni in skupnim prizadevanjem za ohranjanje družine sta Boštjan in Lara pred časom sporočila, da se ločujeta. Ločitev je presenetila mnoge oboževalce, saj sta vedno delovala kot usklajen in srečen par. Razlogi za njuno ločitev niso bili javno razkriti, kar kaže na njuno željo po ohranitvi zasebnosti.

V javnih izjavah sta oba poudarila, da bosta ostala prijatelja in se bosta še naprej trudila biti najboljša starša svojim otrokom. Boštjan je v enem izmed intervjujev povedal: "Odločitev ni bila lahka, vendar verjamemo, da je v najboljšem interesu za našo družino. Najin glavni cilj je še naprej zagotavljati ljubezen in podporo najinim otrokom."

Mateja Jordovič Potočnik

Sicer se Boštjan po ločitvi osredotoča na svojo kariero in družino. Njegova predanost delu in otrokom ostaja nespremenjena. Kljub osebnim izzivom se trudi ostati pozitiven in profesionalen, kar se odraža tudi v njegovem delu.

Njegova zgodba je opomin, da so tudi javne osebnosti le ljudje, ki se soočajo z enakimi življenjskimi izzivi kot vsi ostali. Ločitev je težek preizkus, vendar lahko prinese tudi nove začetke in priložnosti za osebno rast.

Boštjan je skozi leta postal sinonim za prijaznost, profesionalnost in sproščenost na slovenski televiziji. Kljub osebni preizkušnji, ki jo predstavlja ločitev od žene Lare, ostaja zvest svojim vrednotam in poslanstvu. Njegova zgodba je navdih mnogim, ki se soočajo s podobnimi izzivi, in opomin, da je možno najti pot naprej tudi po težkih trenutkih.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač