Boštjan Romih spregovoril o tožbi Jasne Kuljaj

Boštjan Romih (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
25. 9. 2013

Pretekli petek se je začelo sojenje, v katerem Jasna Kuljaj išče svojo pravico pri nekdanjem delodajalcu RTV Slovenija. Boštjana Romiha je Jasna povabila kot svojo pričo in seveda se je sojenja tudi udeležil.

Ker sta obe strani, tako Jasna kot RTV Slovenija, povabili k pričanju kar nekaj prič, se je zaslišanje tako zavleklo, da je obravnava preložena še na mesec november.

In kaj se je razpletlo na tokratnem zaslišanju?

Boštjan nam je zaupal naslednje: "Lahko le potrdim, da sem bil kot priča vabljen na sojenje in da sem se kot priča moral odzvati. Podrobnosti z zaslišanja pa po mojem mnenju ne smem deliti z javnostjo. Primoran si govoriti resnico in ne smeš po krivem pričati. Hvala bogu je s tem moja vloga pri tej zadevi zaključena."

Boštjan je imel prvič v življenju tak opravek na sodišču in pravi, da upa, da tudi zadnjič, da si po sodiščih ne želi več hoditi.

Več o tožbi Jasne Kuljaj lahko preberete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri