Boštjan Romih tudi o manj prijetnih plateh dela na televiziji

22. 1. 2015
Deli
Boštjan Romih tudi o manj prijetnih plateh dela na televiziji (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Priljubljenost televizijskega in radijskega voditelja Boštjana Romiha iz leta v leto narašča. A kot vsaka služba ima tudi ta svoje dobre in slabe plati.

"Televizija ti da prepoznavnost, ki določenim sogovornikom vzbuja prijetno vznemirjenje, določenim pa zadržke. Včasih me preseneti, kako močno in izdelano predstavo si nekdo ustvari o tebi samo prek TV-zaslona," je manj prijetno plat svojega dela opisal Boštjan in dodal, da ga vedno znova razveseljujejo ljudje, ki razumejo, da se pred kamero pokaže le delček njihove osebnosti. "Najbolj sem vesel, ko kdo presenečeno ugotovi, da sem v resnici čisto 'normalen'," je uredništvu Story še zaupal Boštjan.

V novi Story, ki je že na voljo na vseh prodajnih mestih v Sloveniji, pišejo tudi o Alyi, ki je postala prava zvezda v Katarju, in o Tinkari Zorec (Bepop), ki pričakuje že tretjo hčerko.

Brali boste lahko tudi veliki intervju z Jasno Kuljaj, ki je reviji Story zaupala, kako preživlja zadnje dni v čakanju na porod, pa tudi o svojih načrtih o veliki družini.

Berite Story - ker nam znani zaupajo več!

Story