Boštjan Romih uživa v vodenju Ambientov

Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik) Mateja Jurdovič Potočnik
Vir: Lady
13. 3. 2019

Televizijski voditelj Boštjan Romih se je v voditeljski vlogi oddaje Ambienti odlično znašel, saj je dokazal, da mu je res pisana na kožo. 

Gledalci so ga vzeli za svojega in ga zvesto spremljajo, Ambienti pa iz leta v leto dosegajo rekordno gledanost. Oddaja je z 9. marcem vstopila v sedmo sezono in po novem bo vsako soboto ob 18. uri na prvem programu nacionalne televizije.

“Že v lanski, zame prvi sezoni Ambientov, mi je hitro postalo jasno, da je vodenje te oddaje zame privilegij. V njej sem lahko uporabil voditeljske izkušnje iz vseh prejšnjih, predvsem pa svoje iskreno zanimanje za arhitekturo, notranje oblikovanje, vrtove,” pove o svojem vodenju Boštjan, ki ne skriva, da so prav vse zgodbe oddaje unikatne.

“Še vedno velja, da oddajo z odlično ekipo delamo za zelo širok krog gledalcev, torej pretirane strokovne višave odpadejo. V oddaji realno prikazujemo še eno plat Slovenije, na katero smo lahko zelo ponosni. Koliko izjemnih zgodb o znanju, predanosti, ustvarjalnosti najdemo tudi znotraj in zunaj štirih sten bivališč!”

Se bosta spet združila z Jasno Kuljaj?

Ko smo pred nekaj dnevi na družbenih omrežjih zasledili, da so se po dolgem času dobili ustvarjalci legendarne in nekdaj zelo priljubljene oddaje Na zdravje!, se je vsulo vprašanj ljubiteljev Boštjana in Jasne, ali se nam na kateri od televizijskih postaj, morda celo na nacionalki, obeta nova sezona teh oddaj. Ta je pod vodstvom Čuka Jožeta Potrebuješ postavila nova merila v dojemanju ne le narodno-zabavne glasbe, ampak tudi televizijske zabave nasploh.

Z viktorjem nagrajena oddaja, ki je vsak petek pred male zaslone privabila več sto tisoč gledalcev, je še vedno ena najbolj pogrešanih zabavno-glasbenih oddaj, ki je gledalci ne morejo in ne morejo pozabiti. Kdo vse je bil na zabavi? Poleg Boštjana, k trenutno vodi oddajo o arhitekturi Ambienti, in Jasne, ki bo tudi to sezono vodila oddajo Od težaka do junaka na Planet TV, so se na srečanju pridružili tudi strašna Jožeta, gasilec Sašo in poštar Peška in Majči, ki je za nekaj časa celo zamenjala Jasno.

Kot kaže, so vse zamere med glavnimi akterji oddaje pozabljene, saj so se člani ekipe imenitno zabavali pozno v noč, obiskali pa so jih celo kurenti, s katerimi je Jasna tudi zaplesala.

Besedilo: Alojz Petrovčič, Anja P. Kontrec // Fotografiji: Mateja Jurdovič Potočnik, osebni arhiv