Božič pri Teji Perjet in Janiju Jugovicu

20. 12. 2017 | Vir: Nova
Deli
Božič pri Teji Perjet in Janiju Jugovicu (foto: Jana Šnuderl)
Jana Šnuderl

Božič je pri družini Teje Perjet in Janija Jugovica, ki sta imeni združila v Tejani, nekaj posebnega. Letos jih je namreč že kar pet, posebno filozofijo pa imajo tudi glede obdarovanja.

Kuharski dvojec, ki se je zaljubil v šovu Gostilna išče šefa, ima zdaj že tri otroke – dva imata Teja in Jani skupaj, Sio in 4-mesečnega fantka Inaja, Taja pa je Jani imel že od prej. Čeprav imata Teja in Jani v decembru veliko dela s svojimi kuharskimi delavnicami, Jani pa za svoj izjemno popularni vlog Cool fotr porabi okoli 8 ur dnevno, jim božičnih radosti ne manjka.

"Smrekico smo okrasili že 10. decembra, pod njo pa je Sia postavila Marijo, Jožefa in Jezuščka. Večjih jaslic nimamo, saj bi Sia ves mah potrgala in vse ovce skrila. Že tako smo kar odlašali s postavitvijo smrečice, saj močno dvomim, da bo preživela do božiča v vsej svoji lepoti." Tudi glede daril ne komplicirajo.

"Darila nam niso pomembna. Pomembno nam je zdravje, ljubezen in čas, ki ga preživimo skupaj. Ko nisem imela otrok, sem bila izjemno 'angažirana' glede izdelovanja daril, zdaj pa enostavno nimam časa. Tako tudi ne kupujem daril, ampak poberem stvari po stanovanju in jih podarim naprej. Jani po drugi strani pa ima vedno izvirna in lepa darila ter presenečenja. Imamo srečo, da si lahko kupimo, kar želimo, zato je obdarovanje namenjeno predvsem odpiranju škatel in malenkostim, saj to otroke najbolj pritegne." 

Foto: Jana Šnuderl

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk