Božidar Wolfand Wolf: Zbudite se vsako jutro zadovoljni in z nasmehom na obrazu

24. 1. 2020
Deli
Božidar Wolfand Wolf: Zbudite se vsako jutro zadovoljni in z nasmehom na obrazu (foto: Promo foto)
Promo foto

Zasavčan Božidar Wolfand Wolf, ki se je lansko leto vrnil na domačo glasbeno sceno in ki se bo med drugim predstavil tudi na Emi 2020, je danes obrnil nov list življenja, saj je dopolnil 58 let.

Božidar Wolfand Wolf je bil nekoč eden izmed najboljših in nekoč najpopularnejših pevcev slovenske zabavne glasbe. Leta 1992 se je odselil na Florido, lansko leto pa se je odločil, da se vrne na domače glasbene odre. In kot kaže mu tu znova dobro sede, saj je, kot je ob rojstnem dnevu ugotovil sam, našel svoj notranji mir, ki je še kako pomemben pri vsakemu izmedu nas, saj lahko le tako normalno in dobro ustvarjamo.

"Življenje je čarobna kroglja, ki vsakemu od nas pričara poti po katerih se premikamo. Vsak od nas ima moč, da se odloči kakšna bo tista pot ... moja je življenski mir, ljubezen, sreča, veselje, prijateljstvo in najvažnejše pozitivna energija, ki na vsakem koraku, ki ga naredim daje, pomaga in prinaša dobro voljo vsem, ki me srečajo. Pridružite se mi na tej poti, zbudite se vsako jutro zadovoljni in z nasmehom na obrazu ... odločitev je vaša!" je svoje misli ob osebnem prazniku zapisal glasbenik, o katerem bomo letos še veliko slišali, morda pa nas bo celo zastopal na Pesmi Evrovizije, če mu bodo 22. februarja, ko bo Ema 2020, naklonjene zvezde.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk