BQL: Oboževalke naj ju kar poskušajo očarati!

BQL: Oboževalke naj ju kar poskušajo očarati! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
27. 3. 2017

Prihaja pomlad in tudi člana skupine BQL, Rok in Anej Piletič, nista imuna za metuljčke v trebuhu in zaljubljena sporočilca, vendar pa ima mlajši brat v teh mesecih povsem drugačne težave.

"Moram priznati, da me kaj dosti ne gane, saj me popadejo vse mogoče alergije. Tako čutim metuljčke v nosu, ne pa v trebuhu," potarna simpatični pevec, ki ga težijo neprijetne alergične reakcije, zaradi katerih ne mora uživati v cvetenju dreves in lepem sončnem vremenu.

Oboževalke so ju že po koncu Eme zasule s sporočili. "Kar težko v množici sporočil najdeva tiste, ki nama jih pošljejo naročniki v želji po nastopih. Mislim, da če bi imela dekleti, jima ne bi bilo preveč prijetno. No, morda bi razumeli in se sčasoma navadili, vendar bi morali biti pošteno razumevajoči. Oboževalke bi znale biti pošteno naporne in pritisk bi verjetno občutili tudi izbranki," prizna Anej, ki verjame, da so številna dekleta navdušena nad njima tudi zaradi njunega glasbenega statusa.

In kakšna so jim všeč? "Nimava nekega določenega videza. Lahko je svetlolaska ali temnolaska, pomembno je, da naju bi imela rada zaradi tega, kar sva, ne ker sva prepoznavna glasbenika. Marsikatera naju želi spoznati le zaradi uspeha na Emi, kar se nama ne zdi pošteno," drugo stran slave pojasni Rok, ki ga tovrstna dekleta odbijajo.

Kljub temu pa priznata, da imajo možnost tudi oboževalke, saj so tudi med njimi dekleta, ki ju vidijo v drugi luči, kot dva prijetna fanta: "Morda zaradi najine pasivnosti do tega ne dobi priložnosti. Naj poskuša dalje!" Fanta ne verjameta, da se nasprotja privlačijo, zato iščeta sebi podobni partnerici. Rok bi bolje shajal z živahnim in divjim dekletom, medtem ko Anej išče bolj umirjeno dekle.

Kaj imajo skupnega?

Kaj pa prva ljubezen, ki se običajno porodi že v vrtcu? "Uf, seveda. Jaz imam še danes isto dekle rad. Tudi po vseh teh letih me še vedno stisne v želodcu," prizna Rok, medtem ko se Anej svoje prve simpatije ne spomni. Starejši član dua je namreč po horoskopu škorpijon, zaradi česar meni, da le s težavo pozabi ljudi, ki mu nekaj pomenijo.

Nika Arsovski

Priporočamo