BQL: Poletne avanture jima niso tuje

BQL: Poletne avanture jima niso tuje (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
29. 7. 2017

Fanta iz skupine BQL Anej in Rok Piletič letošnje poletje ne bosta počivala. Kot sta nam zaupala, časa za počitnice skorajda ne bo, zato je za oboževalke bolj malo upanja, da ju bodo srečale nekje na plaži ali med brezskrbnim plavanjem po morju. Zato pa bodo lahko v njuni glasbi uživale na številnih koncertih, ki ju čakajo v poletnih mesecih.

V zimskih mesecih sta fanta iz dua BQL načrtovala, kako se bosta poleti skupaj odpravila na morje, a bosta na to morala še nekaj časa počakati. "Letos dopusta za naju ne bo, razen če si posodo z vodo postaviva v avto. Veliko časa namreč preživiva na cesti, saj so koncerti zelo pogosto na najinem urniku," nam je zaupal Rok, ki si bo morda kakšen dan že privoščil skok v morje, sicer pa bo poletje zanj delavno.

Tudi Anej kaj veliko od počitnic letos ne bo imel, konec poletja pa ga vendarle čaka maturantski izlet v Budvo. "Morda bom ta njegov oddih izkoristil za kakšne mini počitnice.Upam, da bo na maturancu pazil na svoj glas, jaz sem namreč na svojem ostal brez," nam je priznal Korošec, ki je v teh dneh v preteklosti navadno načrtoval poletni dopust, letos pa se pripravlja na koncerte.

BQL

Fanta sta se prav psihološko morala pripraviti na to, da konkretnega morskega oddiha ne bo. V preteklosti sta s starši pogosto odpotovala na Hrvaško in zadnjih nekaj let so tako dopustovali na Pagu, a Rok že nekaj časa ne počitnikuje z njimi. "S kolegi smo večkrat odšli na morje, Anej pa se je bolj držal staršev," razkrije starejši član dua. Oba fanta sta se v morju naučila plavati, Rok pa uživa tudi ob skakanju v vodo.

Ker poletni meseci potekajo v znamenju poletnih avantur, se tem ni mogel izogniti niti sam. "Imel sem kar nekaj poletnih ljubezni. Na morju je bolj zanimivo in adrenalinsko spoznavati dekleta, vročina in sončni zahodi naredijo svoje," nam pove starejši izmed bratov Piletič. Prav mična dekleta pa so ga premamila, tudi ko je bil mlajši, tako je skorajda pozabil paziti na mlajšega brata. "Ko je bil Anej še majhen, je uporabljal napihljiv obroč. Nekoč so me pustili z njim v bazenu in mi naročili, naj pazim nanj. Kar naenkrat se je v obroču obrnil, jaz pa tega sploh nisem opazil, verjetno zato, ker sem gledal dekleta. Šele gospod ob meni me je opozoril, da se moj brat utaplja," se tega neljubega dogodka spominja Rok.

Napisala Nika Arsovski
Fotografije Helena Kermelj

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story30/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 30/2017

Story 30/2017, od 20. 07. 2017