BQL ponovno navdušila Slovenijo, 'Promise' je zmagovalka občinstva

BQL ponovno navdušila Slovenijo, 'Promise' je zmagovalka občinstva (foto: Promo foto) Promo foto
25. 2. 2018

BQL, najbolj priljubljena brata na slovenski glasbeni sceni, sta na letošnji EMI z vizualno dodelanim nastopom navdušila poslušalce in gledalce ter osvojila 1. mesto po glasovanju občinstva, kar jima je v skupnem seštevku prineslo 2. mesto.

Potem ko sta v preteklem letu poskrbela za kar nekaj uspešnic, ter polnila prizorišča in odre po vsej Sloveniji, napovedujeta novo BQL turnejo nastopov po Sloveniji. Prvi koncert bo v četrtek, 22. marca, v Planici na odru Vala 202 pred več tisoč osnovnošolci.

'PROMISE' opeva obljubo o večni ljubezni. »Ko se najdeta dve osebi in zanju ni pravi čas in kraj, bo prava ljubezen počakala. Če ti je nekdo usojen, te bo življenje slej ko prej pripeljalo do te osebe,« je pesem komentiral mlajši brat Anej.

O uvrstitvi na letošnji Emi sta BQL dejala: »Navdušena sva nad tem, koliko podpore imava za seboj. To naju žene naprej in kaže, da sva na pravi poti. Letos sva šla na Emo z veliko manjšimi pričakovanji, tako da je ponovna zmaga po izboru slovenskega občinstva najlepša popotnica za naprej. Zmagovalki želiva odlično uvrstitev na Evroviziji in ji iz srca čestitava!«

Priporočamo