Brad Pitt: Ni še pripravljen na resno zvezo

Brad Pitt: Ni še pripravljen na resno zvezo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 7. 2018

Po tem, ko je razpadel njegov zakon z Angelino Jolie, Brad Pitt še ni pripravljen na novo razmerje. Če sploh kdaj bo ...

Ko sta se Brad Pitt in Angelina Jolie razšla, je igralec dejal, da je za ločitev kriv predvsem on. "Od študentskih dni se ne spomnim, da bi dan minil brez alkohola, marihuane ali vsaj cigarete. Zdaj je tega konec in vesel sem, da je tako," odkrito pravi Brad, ki priznava tudi, da hodi na terapije in da ima kar dva terapevta hkrati. Nekateri celo zatrjujejo, da hodi na srečanja anonimnih alkoholikov.

Kakorkoli že, po ločitvi je njegova prva skrb, kako se bo vse izteklo glede otrok, saj imata z Angelino kar napete odnose glede skrbništva. Poleg tega pa mu v medijih nenehno pripisujejo različne ženske. Pred kratkim so se razpisali, da naj bi ga omrežila izraelska arhitektka Neri Oxman. In čeprav je sprva kazalo vse rožnato, naj se tudi njima ne bi izšlo. Nekateri namigujejo, da naj bi pri tem imela prste vmes celo Angelina sama. Njegovi prijatelji pa pravijo, da Brad sicer hodi na zmenke, a da ne išče nič resnega. V prvem planu naj bi imel otroke in željo po tem, da bi z njimi čim bolj kakovostno preživljal prosti čas. Poleg na otroke je osredotočen tudi na filmsko kariero. "Najbolj na svetu si želim biti dober oče," je pred kratkim Brad dejal v enem izmed intervjujev. Brad in Angelina imata skupaj šest otrok, tri biološke in tri posvojene: Maddox, 16 let, Pax, 14 let, Zahara, 13 let, so posvojeni, medtem ko so Shiloh, 11 let, Vivienne in Knox, 9 let, njuni.

Načrtuje selitev v London?

Angelina je že leta 2016 vložila zahtevek za ločitev, takrat je tudi zahtevala popolno skrbništvo nad otroki. Bradu je najprej prepovedala videvati otroke, a sodišče je postavilo nova pravila. Če jih Angelina ne bo upoštevala, se zna zgoditi, da bo skrbništvo izgubila ona. V tem času, ko je Brad postal samski, so mu mediji pripisovali veliko žensk. Njegova zadnja trofeja naj bi bila lepa izraelska arhitektka Neri Oxman. In čeprav je že kazalo, da bo iz vsega skupaj kaj bolj resnega, žal ni bilo tako. Arhitektko so videli v družbi milijarderja Billa Ackmana, medtem ko je bil Brad Pitt v tem času z otroki v Londonu.

O tem, da se je Brad ogrel za Neri, so mediji začeli pisati letos aprila. Skupaj sta namreč delala pri enem izmed projektov s študenti arhitekture. Igralec je zelo zagret za arhitekturo in je večkrat dejal, da če ne bi bil igralec, bi zagotovo bil arhitekt. Z Neri sta imela tako veliko skupnega, poleg tega je ona prava lepotica. A kot vse kaže, iz tega ne bo nič. Brad bo dalj časa v Londonu, kjer trenutno Angelina biva z otroki. Zaradi nove odločitve sodišča glede skrbništva se namreč lahko pogosteje videva z otroki in igralec namerava to vsekakor izkoristiti. Njegov prijatelj pa pravi, da Brad še ni pripravljen na novo zvezo in da je vse, kar se mu dogaja na čustvenem področju, bolj prehodne narave.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia