Brane Kastelic iskreno o tem, da je že leto dni ločen od družine

“Tudi ženske brez klasičnih oblin so lahko seksi in fantastične ljubimke, če so samozavestne, ženstvene, če znajo moškemu popihati na dušo, če se znajo primerno posvetiti njegovemu najboljšemu prijateljčku na vse mogoče načine.” (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
12. 1. 2021

Dopisnik POP TV iz Londona, Brane Kastelic, je nedavno potožil, da svoje družine ni videl že mesece in da že komaj čaka, da jih objame in se z njim znova vidi v živo.

"Najprej bom priletel v Slovenijo, da bom obiskal mamo in brata, ki ju nisem videl že od predlanskega novembra. Z mamo Bronko si res dopisujeva vsak dan in se slišiva večkrat na teden, tu in tam pa tudi vidiva po telefonih. Pogrešam tudi srečanja v živo s prijatelji v Sloveniji, Španiji, Italiji in drugod.

Po obisku v Sloveniji pa si bova z najdražjo privoščila resno dolg dopust v mojem Mojacarju. Prvič po 25 letih letos nismo bili tam na počitnicah. Dvakrat smo kupili letalske vozovnice, pa dvakrat nismo šli ali zaradi novih ukrepov v Britaniji ali Španiji. Zelo pogrešam avgustovsko polnjenje življenjskih baterij na vročem jugu Španije."

Vir: Zvezde Lady