Branko Čakarmiš je obdelal Ano Klašnja

Vir: Lea
16. 5. 2013

Nedeljska oddaja Slovenija ima talent je poleg novih finalistov postregla tudi s še eno sočno novico na račun lepe žirantke Ane Klašnja in strogega žiranta Branka Čakarmiša.

Slednji je namreč svojo seksi sožirantko to nedeljo obdelal po dolgem in po čez ... in to kar v javnosti. Na svojem profilu Twitter je namreč med oglasi ves čas objavljal Anine fotografije – od njenih seksi nog, kjer je poleg pripisal 'tako je pri Ani pod mizo' in vse do njenega poljuba.

Ni kaj, Ana in Branko, ki sta bila vpletena v domnevno ljubezensko aferico, kjer smo ju prav v Lei prvi zasačili v strast­nem objemu sredi lokala Mlinček v centru Ljubljane, se očitno še ne nameravata posloviti od sočnih govoric. S svojim početjem samo še dodatno začinjata govorice, da se je med njima pletlo nekaj strastnega.

Balerina Ana Klašnja se je sicer kot žirantka v šovu Slovenija ima talent proslavila s svojim ostrim plesnim očesom, ki ne dopušča napak, zato je bila večkrat tarča kritik nezadovoljnih kandidatov. Kako se je lepa žirantka odzvala, preberite v članku Ana Klašnja tarča kritik!