Branko Đurić Đuro na snemanju razbil mobitele vsem, ki jim je ob nepravem času zazvonil telefon

24. 12. 2019

Branko Đurić Đuro je v nedavnem intervjuju razkril, da je med snemanjem serije Naša mala klinika, ki jo je režiral, razbil kar nekaj telefonov.

Nedavno je bil Branko Đurić Đuro gost na eni od televizij, kjer se je spomninjal tudi časov, ko je snemal serijo Naša mala klinika, ki jo je režiral in v njej igral psihijatra Boga Moljka. Serija je imela več sezon, snemanja pa so bila še kako zanimiva.

"S snemanji smo pričeli leta 2005, ko se je začel razcvet mobilne telefonije. Nekajkrat se je zgodilo, da je med snemanji zvonil telefon, zato sem organizatorju rekel, da naj postavi napis, da bom razbil mobitel, če bo komu zvonil med snemanjem," je svojo pripoved začel Đuro.

"Naslednji dan je prišel igralec, ki ni videl napisa in zazvonil mu je telefon. Seveda sem mu razbil telefon in vsi so bili v šoku. V času snemanja sem razbil tri telefone, razbil sem ga še Filipu Šovagoviću in mojemu profesorju z Akademije, ki je bil gost na snemanju," je pojasnil.

Lahko si mislite, da vse od takrat na snemanju Naša male klinike ni prav veliko zvonilo, saj je bilo vsako zvonjenje lahko zadnje za telefon nesrečnega lastnika.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri