Branko Đurić – Đuro: "Najbolje je k zdravniku hoditi, ko si zdrav!"

Režiser in igralec Branko Đurić - Đuro je obiskal Medicinski center Barsos (foto: Barsos press) Barsos press
11. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Najbolje je k zdravniku hoditi, ko si zdrav,« je povedal igralec in režiser Branko Đurić – Đuro, ki smo ga opazili na preventivnem pregledu v Medicinskem centru Barsos.

Največja prednost tovrstnih pregledov je, da v enem popoldnevu oz. v le nekaj urah posameznika pregleda sedem zdravnikov, na koncu pa naredijo tudi skupno analizo in podajo usmeritve. Ne samo, da je hitro, temveč je vse na enem mestu, zato ne preseneča, da se na te preglede odpravljajo številni poslovneži in tudi znane osebnosti, kot so raper Rok Terkaj, igralka Zvezdana Mlakar in hrvaška pevca Danijela Martinović ter Petar Grašo.

Đuro je med pregledom tudi šaljivo dodal: »V opisu svojega delovnega mesta imam zapisano, da skrbim za svoje telo, saj je to moj inštrument, zaradi česar se trudi, da bi ga čim dlje ohranil v dobri kondiciji.« Opazili smo, da je z njim na preventivni pregled prišla tudi njegova žena, pevka in igralka Tanja Ribič. Obema je bilo všeč, da so vsi pregledi potekali hitro, kot po tekočem traku, tako da vmes nista imela veliko časa za klepetanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri