Branko Grah (Gostilna): Poziva k zbiranju sredstev

Branko Grah (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
20. 8. 2013

Priljubljeni kuhar iz šova Gostilna išče šefa Branko Grah zna svojo prepoznavnost tudi dobro izkoristiti, tokrat v dobrodelni namen.

Branko je v svojem otroštvu že čutil pomanjkanje in zaveda se, da ni lahko niti trem otrokom, ki so pred kratkim ostali brez očeta, njegovega znanca.

Svoje prijatelje je tako prek spleta pozval:

»Prosil bi vas samo za 2 minuti vaše pozornosti! Minilo je že kar nekaj časa, ko nas je zapustil naš dragi prijatelj in soigralec Edis Čaušević, zato smo se v našem klubu odločili, da organiziramo dobrodelni turnir v malem nogometu, del sredstev pa bo namenjen za pomoč njegovim otrokom. V ta namen naprošamo vse ljubitelje malega nogometa, ljudi dobrega srca za pomoč ter majhni denarni prispevek, ki bo otrokom vsaj za kratek čas pomagal za lažje preživetje, obenem pa vas tudi prisrčno vabimo 30. in 31. avgusta na ogled turnirja v Pradah pri Kopru. Seznam donatorjev bo na vpogled tudi na samem turnirju. Sredstva, zbrana od donacij ter dela prijavnin, gredo IZRECNO v sklad za otroke.«

Člani Kluba Kobra so to zapisali v sodelovanju s kuharskim mojstrom Brankom, ki čez dan obljublja veliko nogometa, zvečer pa odlično zabavo:

»Imeli bomo nogometni turnir, malo pekli, se zabavali, žur bo zagotovo, morda pa pride še kateri od mojih kuharskih kolegov iz Gostilne!«

Priporočamo