Branko Đurić: Šel po eno, dobil dve nagradi

Vir: Lea
5. 1. 2011

Prejšnji teden je šel Branko Đurić – Đuro v Rim, kjer so podeljevali italijanske filmske nagrade. Šele tam pa je izvedel, da je dobil še eno – tudi v Monte Carlu so ga namreč nagradili.

Glede na to, da je bil televizijski film Bilo je nekoč v mestu norcev posnet za RAI, je namreč običaj, da RAI pobere vse nagrade in jih potem razdeli. Zanimivo je, da je Đuro dobil italijansko nagrado za glavno moško vlogo v filmu, v katerem pa sploh nima glavne vloge, ampak je izvrsten v stranski vlogi bolnika na psihiatriji.

Đuro sicer vedno rad poudarja, kako je vesel, da lahko dela v Italiji, saj je blizu doma. Zjutraj je po naših informacijah letel iz Trsta, šel v Rim, pobral nagradi, šel na kosilo s prijatelji, zvečer pa je bil še pred polnočjo doma. Zago­tovo bo imel zdaj še več priložnosti za delo v Italiji, ampak tudi doslej je Đuro večino ponudb zavrnil ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri