Branko Đurić - Đuro in Angelina Jolie: Ujeta na snemanju!

Vir: Story
22. 10. 2010

Untitled love story je film, ki ga režira Angelina Jolie in ki je v zadnjem času dvignil precej prahu. V njem igra tudi Branko Đurić - Đuro, glavni vlogi pa je režiserka zaupala Radetu Šerbedžiji in Žani Marjanović. Film trenutno snemajo na Madžarskem, kjer je tudi Angelinin življenjski sopotnik Brad Pitt, ki tudi sam strokovno opazuje snemanje.

Stoji za kamero, objame Angelino, ji nameni nasmešek, jo poljubi, se šali z drugimi soustvarjalci filma. In prav vsi menijo, da je njegova prisotnost vsesplošno pozitivna. ‘’V Budimpešto sem prispel zato, da bi Angelini stal ob strani pri njenem režiserskem prvencu,’’ je za medije izjavil Brad. Očitno je stvar vzel zares, saj na snemanja prihaja prav vsak dan. No, z Bradom in Angelino je v Budimpešto prispelo tudi njunih šest otrok. Legenda filma Rade Šerbedžija ima o igralki same pohvalne besede.

‘’Angelina je enkratna osebnost in je čudovita. Je tudi intelektualka in humanitarka. To je izrednega pomena zame. Ko sva se v Budimpešti prvič srečala, sva bila na večerji kar pet ur. Imel sem občutek, da jo poznam že več let. Odlično sva se ujela,’’ je za tuje medije izdal Rade, ki je v tujini zelo cenjen igralec.

Nova Story že v prodaji

Story