Branko Đurič Đuro in Tanja Ribič: Na Brionih z Angelino Jolie

26. 8. 2011 | Vir: Story
Deli
Angelina Jolie (foto: Mirko Janković)
Mirko Janković

Minuli konec tedna je bilo na Brionih prav posebno vzdušje. Novo predstavo teatra Ulikses si je namreč prišla ogledat Angelina Jolie, ki je tja povabila tudi naša zvezdnika Branka Đuriča in Tanjo Ribič.

Angelina Jolie bi morala priti na Brione že lani, a se je informacija prehitro razširila, tako da je v zad­njem hipu odpovedala obisk, saj ni želela pretirane pozornosti paparacev. Prav zato je tokrat Angelina svoj obisk načrtovala v veliki tajnosti.

Kot nam je uspelo izvedeti, je deset dni pred predstavo pisala Đuru, s katerim sta med snemanjem filma postala prava prijatelja. Menda je želela, da bi jo na Brione pospremila prav Tanja in Đuro, tako da je želela pristati na portoroškem letališču. Ali je dejansko pristala v Sloveniji, nam ni uspelo izvedeti, ampak glede na to, da naj bi se na Brione pripeljala s hrvaškim predsednikom Ivom Josipovićem, vse kaže, da je svoj prvotni načrt v zadnjem hipu spremenila.

Vsekakor pa je bila tako na predstavi kot tudi po njej ves čas v družbi ne le predsednika, ampak tudi Đura in Tanje, ki sta se potrudila, da bi bilo zvezdniški prijateljici čim bolj prijetno.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord