Branko Đurić – Đuro: Terjajo ga zaradi dolgov?!

Vir: Lea
4. 5. 2012

"Đuro je dolžan vsepovsod!" je na naša ušesa prišlo z več strani. Lotili smo se raziskovanja in prišli do presenetljivega zaključka!

Konec tega tedna je že skoraj vsa Ljubljana govorila, da Hypo Leasing terja dolg od režiserja številnih filmskih uspešnic, pa tudi priljubljenega igralca, ki se mu je uspelo prebiti v družbo hollywoodskih zvezdnikov.

Zato je bilo tudi ob njegovem imenu in govoricah o tem, da naj bi bil do grla zadolžen, največkrat slišati očitke: "Doma se 'pufa', v tujini se pa k Bradu in Angelini slini!" Nekateri izmed teh, ki so širili govorice, so te podkrepili še z dokazom: naj gremo na spletno stran okrožnega sodišča v Ljubljani in pogledamo pod razpored aktualnih pravdnih obravnav.

Seveda smo preverili in tam je bila zares razpisana obravnava v petek ob 10. uri za Branka Đurića, od katerega naj bi plačilo dolgov zahtevala lizinška hiša. Potem pa nam je predstavnica za odnose z javnostmi omenjenega sodišča odgovorila: "V tej zadevi ne gre za igralca Branka Đurića (moža igralke Tanje Ribič), ampak za neko tretjo osebo, soimenjaka!" Očitno je bil tudi Đuro tarča slovenskega obrekovanja in mu gre vse tako, kot mora – pa naj bo na rdeči preprogi ali pa z njegovimi financami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri