Brata BQL rušita vse rekorde še pred finalom Eme

Brata BQL rušita vse rekorde še pred finalom Eme (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
25. 2. 2017

Koroška brata Anej in Rok Piletič, združena pod imenom BQL, sicer varovanca dua Maraaya, najuspešnejših slovenskih evrovizijcev zadnjih let, sta trenutek po nastopu v polfinalu sprožila plaz navdušenja na letošnji Emi.

V manj kot 24 urah sta s skladbo Heart of gold presegla 110 tisoč ogledov, pod njunim nastopom pa se je vsul plaz komentarjev iz tujine, ki Sloveniji že napovedujejo možnost najvišjih mest ob njuni zmagi. Čeprav Rok in Anej o tem nočeta slišati, saj razmišljata zgolj o dobrem nastopu v finalu, in sta nas v izjavi za Story le skromno prosila za zahvalo vsem, ki so jima pomagali do finala, pa si ne moremo kaj, da ne razkrijemo navdušenja, ki ga pred finalom Eme ne pomnimo.

Pred dvema letoma se je obrnil nov list, saj so po dolgem času oboževalci po Evropi z Maraayo končno opazili Slovenijo in nas postavili na zemljevid Evrovizije. Čeprav lani Manuela z dobrim nastopom ni prišla v finale, pa je Slovenija ostala dobro zapisana in se je v trenutku, ko sta brata na Emi zapela pesem Heart of gold, vsul plaz navdušenih komentarjev, pripomb ... Nekaj teh delimo z vami. Njun video pa je v manj kot dnevu postal najbolj vroč video (oz. t. i. #1 trending) na portalu YouTube!

BQL ruši rekorde tudi s priljubljenostjo na Emi. Po polfinalu so jih na odru po razglasitvi zasule oboževalke in čakale na slikanje z njima, lahko pa potrdimo, da sta Rok in Anej ena od najprijetnejših slovenskih fantov. Iskrena, nadarjena, z neverjetnima glasovoma, predvsem pa nosita v sebi nekaj, česar se ne da skriti. Močno bratsko vez, ki jo čutimo tudi v glasbi.

Andreja Korenčan

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story09/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 09/2017

Story 09/2017, od 23. 02. 2017