Bratje Prevc so si enotni: "Dober počitek pozitivno vpliva na počutje!"

6. 2. 2017 | Vir: Nova
Deli
Bratje Prevc so si enotni: "Dober počitek pozitivno vpliva na počutje!" (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Znano je že, da Saloni pohištva Prevc (ena trgovina je v Ljubljani, druga pa v Kranju) pripadajo slavni družini Prevčevih.

Uspešni smučarski skakalci Domen, Cene in Peter Prevc morajo tako ob svoji športni karieri skrbeti še za dobro ime in prepoznavnost domačega podjetja. Najlažje seveda to storijo tako, da posodijo svoja imena in prepoznavnost na vseh možnih oglasih za omenjeno pohištvo. Tako jih srečujemo ne le v športnih rubrikah, ampak tudi na vele plakatih, v revijah in na spletu. Prav tam pa so trenutno del velike akcije in nagradne igre.

Bratje Prevc so se v sodelovanju s spletno stranjo Privoščite.si in s Saloni Prevc odločili, da bodo enemu izmed zvestih uporabnikov podelili spalnico v vrednosti skoraj 2.500 evrov.

"Za spalnico smo se odločili, ker je bistven del stanovanja in ker dober počitek pozitivno vpliva tudi na počutje, kar smo skušali povezati z našimi skakalci," so pojasnili v Salonih pohištva Prevc. Prav slednji še dodatno skrbijo za prepoznavnost znamke.

"Prepričani smo, da je prepoznavnost salonov Prevc ob uspehih skakalcev bistveno večja, našo vidnost pa s pravo ponudbo pohištva in svetovanjem ves čas nadgrajujemo," še dodajajo v podjetju.

Maja Muhič

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk