Breda Vidali (Bilo je nekoč): Iz šova polna znanja

Primorka ne skriva 
navdušenja, da ji je 
življenje v preteklosti 
pisano na kožo. (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
20. 6. 2016

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV je tekmovalce postavil v preteklost. Morali so se spopasti s prav posebnimi nalogami ter živeti, kot se je nekoč, ko pri hiši ni bilo kozmetičnih izdelkov in vsega potrebnega za popoln videz.

Ena od letošnjih superfinalistov šova je bila tudi Primorka Breda Vidali iz zgornjih Škofij pri Kopru, ki je skozi šov se izkazala kot prava borka. Nas je zanimal njen realni pogled na šov in nepozabne trenutke iz prve roke:

  • "Najbolj mi je ostalo v spominu, kako zelo se je spreminjal naš dvorski park, v katerega smo vložili veliko truda. Iz zapuščenega parka se je pod našimi rokami spremenil v prijeten kraj za bivanje. Zapomnila si bom tudi nekaj izjemnih ljudi, kot so Blaž, Gvido in Daša, ki mi bodo ostali v lepem spominu. V šovu sem se veliko naučila, in kot je bilo vidno, sem se zelo hitro prilagodila novemu življenju iz leta 1810. Realno nisem pogrešala nobenih elektronskih naprav in prav zanimiva izkušnja je bila, da smo bili brez ure in si bil prisiljen prisluhniti svoji notranji uri. (smeh) Od te izkušnje bolj spoštujem ogenj, vodo in hrano. Vse se da preživeti, največja težava so bili človeški odnosi in razumevanje karakterjev oseb ter njihovi pričakovano-nepričakovani odzivi."

■ Alojz Petrovčič

Značke: Breda Vidali

Priporočamo