Breda Vidali (Bilo je nekoč): Šov jo je pošteno zdelal!

Breda tik pred vstopom v šov. (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
25. 4. 2016

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV, ki tekmovalce postavlja v preteklost, je iz enega zornega kota zelo zanimiv. Tekmovalci se namreč morajo soočati s prav posebnimi nalogami ter živeti, kot so nekoč, ko pri hiši ni bilo kozmetičnih preparatov in vsega potrebnega za popoln videz.

Breda Vidali
Kolaž foto utrinkov Brede v vsakdanjem svetu in šovu Bilo je nekoč, kjer se je popolnoma vživela in kar je njen videz popolnoma spremenilo.

Pred časom je hčerka Katja v naši reviji predstavila primorsko tekmovalko Bredo Vidali iz zgornjih Škofij pri Kopru, ki jo je šov od samega začetka vizualno zelo spremenil. Breda je v zadnjih dneh v šovu videti popolnoma izmučena, zgarana in čisto potrta ter daleč od urejene lepe ženske iz vsakdanjega življenja, kakršna je bila pred vstopom v šov. Nekoč ni bilo toliko kozmetike, danes pa jo predstavnice nežnejšega spola najdejo za vsak okus. A razumljivo je, da je šov Bilo je nekoč postavljen v čas, ko je kozmetika veljala za prestiž.

Tako smo hčerko Katjo povprašali, kako vidi mamo v šovu trenutno."Iskreno povedano, tako tudi mi vidimo mamo – čisto uničeno in postarano. Vidno je shujšala in njej se to takoj pozna prav na obrazu. Kot hčerka lahko povem, da se ji po očeh vidi, da je tudi utrujena," pove Katja in nadaljuje: "Pri nalogi, kjer je bila pomočnica, jo je začel boleti hrbet, kajti mama ima že dolgo let težave s hrbtenico in ima zelo močne bolečine, kar jo je po mojem mnenju še bolj uničilo. Kozmetike pa v šovu ni. Pozna se, da nimajo ličil in preparatov za lase, ki pri njeni starosti zagotovo malo pomagajo. Sicer pa ona ličil ne uporablja veliko niti doma, se pa res vedno skriva za lasmi. Mislim, da najbolj pogreša gel za svoje skuštrane lase." (Smeh.)

ALOJZ PETROVČIČ

Značke: Breda Vidali

Priporočamo