Breda Vidali (Bilo je nekoč): Spregovorila je njena hčerka

Breda se bori 
za glavno nagrado 
50 tisočakov – 
ji bo uspelo? (foto: Osebni arhiv, Planet Tv) Osebni arhiv, Planet Tv
Vir: Nova
21. 3. 2016

Na Planet TV s polno mero dogodkov poteka resničnostni šov Bilo je nekoč, ki tekmovalce postavlja v urbano okolje, a jih skozi dogodke pelje v preteklost. Ena od tekmovalk je tudi Primorka Breda Vidali z Zgornjih Škofij pri Kopru.

Utrinek s poroke hčerke Katje, na kateri Breda drži v naročju malega 'navihančka', vnuka, s katerim rada počneta simpatične neumnosti.
Resničnostna tekmovalka v šovu Bilo je nekoč Breda v družbi hčerke Katje z družino.

Porabili smo kar nekaj časa, da nam je po temeljitem raziskovanju uspelo najti osebo, ki nam bo najbolj iskreno razkrila kaj o Bredi. In verjeli ali ne, odkrili smo njeno hčerko Katjo, ki si je vzela nekaj trenutkov za nas in nam brez dlake na jeziku razkrila kar nekaj zanimivosti o mami.

"Mama se je prvič prijavila v resničnostni šov, ker ima rada izzive. Ni oseba, ki bi bila pri miru. Trenutno je brez službe in je v tem pogledu ni nič oviralo pri tem, da bi se prijavila. Je zelo živahna oseba in vedno dobre volje, čeprav se na televiziji vsaj do tega trenutka ne vidi," je neposredna Katja, ki nadaljuje: "Zelo je iskrena in komunikativna. Po duši je najstnica, v družini se obnaša bolj kot prijateljica kot mama. Rada je v naravi, hodi v hribe in že trikrat se je udeležila pohoda Legion. Veliko ji pomeni prijateljstvo, tako da veliko truda vlaga v krog svojih prijateljic, ki jih neizmerno obožuje. V življenju je prestala že dosti grdih, a tudi lepih stvari, kot vsi. A o tem bo spregovorila sama, če bo želela, jaz kot hčerka za svojo mamo najdem le sončne besede in navijam zanjo, da ji uspe osvojiti še en izziv, najboljše mesto v šovu, v katerega se je podala z velikim zagonom. Če bi ji uspelo priti v finale šova in zmagati, bi najverjetneje lep kupček denarja porabila za obnovo hiše, s preostankom pa bi razvajala sebe in vnuka, ki ga obožuje."

ALOJZ PETROVČIČ

Značke: Breda Vidali

Priporočamo