Breda Vidali je užaljena in jezna!

Breda ni pričakovala, da jo bodo 
tako prikazali v šovu Bilo je 
nekoč – brez cenzure.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
5. 7. 2016

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV, ki je tekmovalce postavil v preteklost, je po vseh preobratih in zanimivostih na koncu le dobil zmagovalca.

To seveda ni bila primorska tekmovalka Bredo Vidali iz zgornjih Škofij pri Kopru, ki je vse do konca kot prava borka veljala za eno od skritih favoritinj za zmago.

Tekmovalka je na svoji Facebook strani zapisala, da bi rada čim prej pozabila zadnje obdobje nastopanja v šovu. No, mi smo šli v raziskavo in ugotovili, zakaj je napisala tak komentar, ki je številne njene podpornike zelo presenetil. Po samem šovu so ustvarjalci resničnostne oddaje pripravili tudi prav posebno oddajo Bilo je nekoč Brez cenzure, kjer so vsem tekmovalcem prikazali filmčke in komentarje skozi sam šov. Izvedeli smo, da je Breda ob gledanju teh ostala brez besed ter bila nad prikazanim popolnoma šokirana. Nam je ekskluzivno za revijo Nova razkrila resnico.

"Iskreno, prav prizadeta sem in užaljena, kako so me komentatorji Brez cenzure, Jasna, Denis in Špela, prikazali. V bistvu so me zelo napačno razumeli in prikazali. Problem je, da se sama ne znam braniti in kar zmrznem, ko me določena zadeva globoko užali. Imam čisto srce in sem poštena kot oseba. Ker sem kot oseba prenežna, zapadem v tesnobo in tudi to se je pri tej oddaji videlo, da nisem spregovorila ničesar, saj nisem mogla verjeti, kako komentirajo osebe, ki jih sploh ne poznajo."

Priporočamo